Skip to main content

Política

El Ple ordinari de novembre s'ajorna a dimarts 28

  • Marina Tovar

L'Ajuntament de Santa Coloma celebrarà demà, dimarts 28,  el ple ordinari de novembre. La sessió tindrà lloc excepcionalment en dimarts, en comptes de dilluns, després d'haver-se ajornat per motius d'agenda de l'alcaldessa, ja que avui assistirà a l'acte de lliurament dels premis "Visió Zero Municipal", en el qual es reconeixerà a la ciutat per no haver tingut cap mort en accidents de trànsit al 2022.

D'aquesta forma, el ple se celebrarà dimarts a les 18 hores i, com sempre, es podrà seguir des de la mateixa sala de plens o a través de l'emissió en directe pel canal de youtube de l'ajuntament. 

Conversió de la Gramamoneda

En aquesta ocasió, la majoria de les propostes a aprovar són bastant tècniques, tant en matèria econòmica com en matèria laboral. Un dels punts destacats de la sessió, però, serà la tramitació amb urgència de la modificació del reglament sobre les prestacions econòmiques socials de Santa Coloma.

El punt en qüestió cerca afegir la possibilitat d'establir mecanismes de control per poder liquidar la conversió de la Gramamoneda a euros en casos justificats. Concretament, la mesura es duu a terme per tal de solucionar els problemes que pugui generar el sistema de la moneda digital, que per ara es troba aturat. 

Tots els grups presentaran mocions

En penúltim lloc a l'ordre del dia trobem les mocions dels diferents grups municipals. S'espera que tots presentin moció, moltes d'elles amb la voluntat de convertir-se en declaració institucional.