Skip to main content

Avís legal

1. Informació corporativa

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., l'informa que és titular del lloc web: ELWEBDELMIRALL.NET, d'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., notifica les següents dades: el titular d'aquesta pàgina web és, EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., amb NIF / CIF: (B63824726), inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, tom 37.487, foli 170, fiulla B 300839, inscripció 1a i amb domicili social: ANSELM CLAVÉ, 5-7, 1a PLANTA, LOCALITAT: SANTA COLOMA DE GRAMENET Província: BARCELONA. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

2. Usuari i règim de responsabilitats

La navegació per accés i ús de la pàgina web ELWEBDELMIRALL.NET, i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., atorga la condició d'usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pàgina EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis emesos per EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per EDICIONS DE SANTA COLOMA, S.L., contra les disposicions d'aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic o que, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d'Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús del web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web.

L'ús de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recapto de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., de fer saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si és el cas.

Així mateix, EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

5. Propietat intel·lectual i industrial

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. o bé dels seus llicenciants.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L.. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L..

6. Exclusió de garanties i responsabilitat

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

7. Modificacions

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

8. Enllaços

En el cas que en elmirall.net es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap caso EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests hipervincles o altres llocs de Internet.Igualmente la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

9. Dret d'exclusió

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i / o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d'Ús.

10. Generalitats

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

11.Modificació de les presents condicions i duració

EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí aparèixen.La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents i degudament publicades fins que siguin modificades per unes altres.

12. Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre EDICIONS DE SANTA COLOMA S.L. i l'USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.