Skip to main content

Política

L'Ajuntament amplia de 12 a 16 els regidors de districte

  • Marina Tovar

El passat dimarts 31 d’octubre, l’Ajuntament va presentar el programa municipal “Regidories de Districte: Propers a tu”. Una iniciativa que es va iniciar l’any 2011 i busca facilitar i intensificar les relacions entre la ciutadania i les institucions, així com descentralitzar l’eina de participació activa ciutadana. Per la nova legislatura, s'amplien a 16 els regidors de Districte, fent que el 3r, el 4t, el 5è i el 6è districte tinguin tres regidors. 

El seu paper és treballar amb les associacions i els veïns de cada un dels sis districtes per resoldre conflictes i potenciar el creixement de la zona. Tots els regidors han posat èmfasi en l’objectiu d’aproximar-se a la ciutadania i promoure la convivència i el civisme. Un portaveu de cada grup ha intervingut en la presentació per recalcar on s’enfocaran en els quatre anys següents, tots han agraït la col·laboració de les associacions de veïns. En el districte 2, s’ha remarcat els desnivells que dificulten la mobilitat; en el 3, la seguretat i en els últims dos districtes s’ha posat l’èmfasi en la peculiaritat i diversitat dels barris, així com en la voluntat de treure el màxim rendiment d’ells. 

L’alcaldessa, Núria Parlon, ha insistit en la vocació transversal d’aquest programa. La proximitat dels regidors els serveix per resoldre i detectar conflictes, que després es comuniquen als tinents de les respectives àrees, com poden ser les de seguretat ciutadana, promoció econòmica o urbanisme, aproximant així l’ajuntament a la ciutadania.  

El repartiment de regidors és el següent:

  • Districte 1: Aitor Muñiz i Blanca Padrós
  • Districte 2: Manuel Arrebola i Antonio Atienza
  • Districte 3: Mª Dolores Andrades, Mireia González i Driss Lakhuoaja
  • Districte 4: Bàrbara Ferrer, Sara Martínez i Dani Salgado
  • Districte 5: Dimas Gragera, Álvaro Rodilla i Toni Suárez
  • Districte 6: Ana Belén Moreno, Belinda Morillo i Salva Tovar

 

Fotografies: Carla Roca