Skip to main content

Política

El PP inaugura la seva ‘Oficina de Atención Vecinal’ al carrer Major

  • Carlos Alcivar

El Partit Popular celebra avui 25 d’octubre, a les 19 hores,  la inauguració d’un nou local al carrer Major 83, la ‘Oficina de Atención Vecinal’. L’establiment del Partit Popular serà un punt de trobada per als militants del partit, però sobretot pels veïns i veïnes de la ciutat que tinguin preocupacions, problemàtiques o vulguin assessorament. L'horari d'atenció per visitar el local seran els dimarts i dijous, de 17:30 a 19:30 hores.

L’acte d’inauguració tindrà la presència de Miguel Jurado, líder del grup municipal del PP a l’Ajuntament i de Xavier García Albiol, alcalde de Badalona i figura important del PP a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que visita Santa Coloma pel festeig de l’establiment.

A més del popular badaloní, la Oficina de Atención Vecinal tindrà també les visites de Manu Reyes, president provincial del Partit Popular a Barcelona i alcalde de Castelldefels, una de les ciutats on el Partit Popular també ha guanyat en les eleccions municipals del 2023 a l’AMB, i Josep Tutusaus, alcalde de Pontons (Alt Penedès) i secretari provincial del Partit Popular a Barcelona.