Skip to main content

Política

El Ple ordinari de juliol es farà avui dimarts, després dels comicis

  • Josep M. Roca

El Ple Ordinari del mes de juliol, que corresponia celebrar ahir dilluns ha estat traslladat a avui dimarts per evitar la ressaca electoral, després dels comicis electorals celebrats ahir.

L'horari del Ple serà a les 18 hores i es pot seguir en directe des de la mateixa sala de Plens o bé a través del web municipal gramenet.cat.

El consistori es reunirà per primer cop de manera ordinària des del passat abril, per la qual cosa caldrà que aprovi o dini compta de molts decrets i qüestions habituals que s'han anat acumulant per culpa de la inactivitat provocada per les eleccions municipals.

En principi, l'ordre del dia conté un total de 20 punts, als quals cal afegir les mocions que hagin presentat els partits, tot i que ja n'hi ha dues que s'han retirat. És el cas d'una presentada pel PP sobre una modificació en el nou pla d'ús de les terrasses d'establiments de restauració que, un cop parlada amb el govern socialista i arribat a un acord va caure de l'ordre del dia.

La majoria dels punts a tractar són de mer tràmit. La intervenció presenta diferents informes sobre la gestió econòmica del consistori, s'aprovarà l'inventari municipal així com la incorporació de noves finques al Patrimoni municipal, a més d'una modificació de crèdit.

També s'aprovaran les bases reguladores de les ajudes per a l'adquisició de llibres de text dins el programa de reutilització, la continuïtat d'un conveni amb el Departament d'Educació per al Pla Educatiu d'Entorn Vigent i les bases per adquirir para-sols per a la comunitat educativa de les escoles públiques del municipi. A més d'altres punts de tràmit.

Les mocions que quedin i els precs i preguntes tancaran el Ple, en una sessió en què possiblement hi hagi absències entre els regidors.