Skip to main content

Política

PSC i Sumar presenten la seva candidatura a la ciutat

  • Toni Salvador

La campanya de les eleccions generals aterra a Santa Coloma en la seva primera jornada. El passat divendres 7 de juliol, les caps de llista per la província de Barcelona del PSC i de Sumar-En Comú Podem van escollir la ciutat per presentar el contingut de la seva candidatura.

Els socialistes van estrenar la jornada, amb un acte a la Biblioteca de Singuerlín que va acollir als dos màxims representants socialistes a Catalunya: el primer secretari i  president del PSC al Parlament, Salvador Illa, i la candidata a les generals i presidenta del Congreso, Meritxell Batet, que van estar acompanyats per la diputada colomenca Lídia Guinart i l’alcaldessa  Núria Parlon. Batet va asegurar que el candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, “proposa y s’autocorregeix” sobre la taula de diàleg perquè no té un projecte ni per Catalunya ni per Espanya.

Qui també va escollir Santa Coloma va ser En Comú Podem, que conflueix en la plataforma de Yolanda Díaz, Sumar, a les generals. En aquest cas, l’acte també va estar encapçalat per la candidata per Barcelona, Aina Vidal, que va acompanyar-se del seu número dos, Gerardo Pisarello, la regidora de Badalona, Aïda Llauradó, i el líder dels comuns a Santa Coloma, Antonio Molina, on va prometre que si són forts a les corts no s’apujarà l’edat de jubilació i es reduirà la jornada laboral.   

Fotografies: En Comú Podem i PSC