Skip to main content

Política

Els partits colomencs tanquen la campanya electoral del 28M

  • Toni Salvador

La campanya electoral arriba a la seva fi. Aquest diumenge se celebraran les Eleccions Municipals del 28M, per la qual cosa, els partits tindran demà divendres 26 una última oportunitat per mostrar la seva proposta per la ciutat abans de deixar pas a la tradicional jornada de reflexió, on està prohibit dur a terme cap acte, difusió de propaganda o demanda explícita del vot.

Per això, la meitat dels partits polítics que opten a l'alcaldia de Santa Coloma tancaran la campanya en gran, celebrant sis grans actes arreu de la ciutat. Les formacions que aprofitaran aquest divendres abans de les eleccions són: el PP, el PSC, Esquerra Republicana, Ciutadans, la CUP-Gent de Gramenet i En Comú Podem. A continuació podràs consultar-ne l'hora, el lloc i el contingut:

PP

El Partit Popular serà el primer partit a tancar la campanya electoral a la ciutat. La candidatura encapçalada per Miguel Jurado celebrarà un acte al número 37 de l'avinguda Mònaco a les 12:30 hores, on rebrà el suport de l'europarlamentària Dolors Montserrat, exministra de Sanitat durant el govern de Mariano Rajoy.

PSC

L'actual partit al govern municipal, liderat per l'alcaldessa Núria Parlon, tancarà la campanya amb dos esdeveniments al llarg de la tarda. En primer lloc, duran a terme el tancament polític de la campanya al barri del Fondo, concretament, a la plaça del Rellotge a les 18:00 hores. Finalment, els socialistes conclouran la diada amb una festa al Mas Fonollar a les 21:00, on comptaran amb les actuacions del DJ colomenc Albert Neve i del conjunt Grba & Cotto.

ERC

Els republicans tancaran la seva campanya municipal a les 18:30 hores amb un gran acte als Jardins de Can Sisteré. La candidatura local, encapçalada per Gabriel Rufián, comptarà amb les intervencions del president d'ERC, Oriol Junqueras, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès. L'acte polític conclourà amb una sardinada popular i les actuacions de Saya Drew i els DJs per la República.

C's

Ciutadans celebrarà el final de la seva campanya a les 19:00 de la tarda a la plaça Catalunya, coneguda popularment com el parc dels ànecs. La candidatura encapçalada per Dimas Gragera ha programat un concert del cantant colomenc i membre de la llista liberal, Rafa Bueno.

CUP-GG

La CUP-Gent de Gramenet s'acomiadarà de la campanya a partir de les 19:30 a la plaça Pau Casals amb l'acte "Santa Coloma, ciutat de drets", protagonitzat per Natxo Parra, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda, Raquel Poveda, núm. 4 de la llista, i Aitor Blanc, candidat anticapitalista a l'alcaldia. Finalment, conclouran amb un sopar de carmanyola i una sobretaula musical, on comptaran amb les actuacions de Joan Boada Bandulimejant i un DJ.

ECP

En Comú Podem també aprofitarà el divendres 26 per tancar la campanya electoral. A les 19:30, ella candidatura liderada per Antonio Molina portarà al parc d'Europa el seu acte final, on rebran el suport de la diputada al Congrés, Aina Vidal. L'esdeveniment finalitzarà amb una festa i un sopar popular.

Fotografia: acte del PSC al Torre Balldovina (Carla Roca)