Skip to main content

Política

Els partits obren foc en la darrera setmana abans del 28M

  • Toni Salvador

Ha arribat la setmana de les eleccions municipals i els partits comencen a marcar diferències amb la resta de formacions per encaixar el seu espai polític en el vot colomenc. El PSC, el partit al govern, continua al centre de la diana. 

La majoria de les formacions  han obert foc contra la gestió dels últims quatre anys, en gran mesura, en termes de seguretat, neteja, gestió urbanística i economia municipal, els temes que més preocupen als ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma, segons mostren els programes dels partits.

Per la seva banda, ERC també ha optat per la confrontació directa amb Núria Parlon, a qui ha retret en nombroses vegades la seva manca de credibilitat. En afegit, els republicans asseguren que les seves previsions mostren que els resultats els enfrontaran cara a cara amb els socialistes, mentre que altres estimacions consultades per El mirall.net hi treuen ferro. 

On sí semblen coincidir la majoria de partits, com és el cas dels principals opositors a entrar al consistori com C’s, ECP, la CUP i el PP, és en l’atac al candidat d’ERC, Gabriel Rufián, a qui acusen de voler governar la ciutat sense conèixer-la, a més d’igualar la seva ofensiva per les xarxes socials, especialment a Twitter.