Skip to main content

Política

ERC trasllada l’acte central del partit a Cornellà de Llobregat

  • Toni Salvador

Esquerra Republicana ha canviat a última hora la seu de la presentació nacional de les seves candidatures municipals. L’acte, que s’havia de dur a terme a Santa Coloma i que reunirà al president i la secretària general del partit, Oriol Junqueras i Marta Rovira, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la majoria de candidats metropolitans, se celebrarà finalment a Cornellà de Llobregat per la previsió de pluja a la nostra ciutat. Així ho ha anunciat el partit aquest matí a través de les xarxes socials, que no han volgut arriscar l'estructura prevista.

L’emplaçament que anava a albergar l’esdeveniment, la plaça Pau Casals, acollirà finalment una carpa del grup local, d’on els militants partiran per realitzar el seu particular porta a porta per la zona. Fonts d’ERC Gramenet ho han confirmat a El mirall.net, tot i que en el moment de la publicació d'aquest article encara no ho han publicat a les xarxes, ni tampoc han redactat convocatòria oficial de premsa, com és habitual.

En afegit, el grup local han denunciat el sabotatge de la porta de la seu d’ERC al carrer Santa Coloma. Segons expliquen, els suposats vàndals haurien siliconat el pany, impedint l’obertura de la persiana metàl·lica que tanca el local.

Fotografia: acte de presentació del programa a l'Institut Puig Castellar (Andreu Fernández)