Skip to main content

Política

Arrenca la campanya electoral: dues setmanes pel 28M

  • Toni Salvador

El temps d'espera per a les eleccions municipals entra en el compte enrere definitiu. Amb l'arribada del dia 12 de maig, avui divendres, comença oficialment la campanya electoral, la qual cosa dona llum verda a la demanda explícita del vot per part dels partits que presenten la seva candidatura a l'alcaldia de Santa Coloma.

Com cada quatre anys, l'assenyalada data s'estrena amb l’enganxada de cartells en els punts acordats, que ja es va iniciar ahir res més sonar la mitjanit. Els partits amb representació en el ple municipal, PSC, Ciutadans, ECP i ERC, no han faltat a la cita i han sortit als carrers per a no perdre ni un segon d'exposició.

Els socialistes, pel seu costat, van aprofitar per a exercir el seu primer acte de força de la convocatòria electoral, omplint amb 1.200 persones el parquet i les graderies del pavelló de la Bastida i concloent amb un sopar popular, que va connectar amb l’enganxada de cartells. La resta de partits al ple, menys grandiloqüents, van optar per sopars particulars en els seus respectius locals per encetar amb el repartiment de cartells pels carrers de Santa Coloma. És el cas d’ERC, ECP i C’s.

Els altres partits fora del ple que opten a tenir representació, com la CUP, el PP, VOX i Junts també van començar amb l’enganxada, alguns amb els militants i altres a través d'empreses especialitzades en la tasca.

Enganxada de cartells d'En Comú Podem a la plaça Catalunya.

El grup local d'ERC inicia la penjada de cartells al carrer d'Anselm Clavé.

El PP enganxa el seu primer cartell al final de la rambla de Sant Sebastià, just davant del Pirulí.

Fotografies: Andreu Fernández.