Skip to main content

Política

Ciutadans presenta la seva candidatura per les eleccions de maig

  • Xavi López

La portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, i l’alcaldable de CS a Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, van presentar ahir la candidatura de CS a les eleccions municipals de maig a la Torre Balldovina. En aquesta, Arrimadas va expressar la seva rotunda oposició a la nova llei d'habitatge, que segons el partit incentivarà l'ocupació il·legal d'immobles a Espanya.

Arrimadas va afirmar que la nova llei d'habitatge penalitza les famílies que han estalviat i comprat un habitatge per llogar, ja que seran les encarregades d'oferir habitatge assequible als ocupants il·legals. Va afegir que la llei representa una forma de privatització dels serveis socials, ja que el govern està traslladant la responsabilitat de proporcionar habitatge assequible a les famílies espanyoles.

Durant la presentació de la candidatura, Dimas Gragera va destacar que l'actual govern municipal té "por" al projecte de CS, que va més enllà de les etiquetes de partit i és la candidatura de la ciutat. barris, amb gent 100% local. Gragera també va esmentar que la candidatura de CS serà decisiva en molts llocs i ha destacat que el partit és l'únic partit de centre liberal d'Espanya.