Skip to main content

Política

La ministra Raquel Sánchez reprèn la cobertura de la B-20

  • Toni Salvador

La ministra de Transports, Mobilitat y Agenda Urbana, Raquel Sánchez, torna a posar damunt la taula el projecte del govern espanyol per cobrir la B-20 en el seu darrer tram, a partir del carrer Gaspar. Sánchez s’ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa Núria Parlon a l'entrada del Recinte Torribera en la seva connexió amb l'avinguda Pallaresa, a la vora de l'autopista, espai que pròximament serà transformat en túnel.

La ministra ha recordat que el projecte es remunta al 1992, quan es va iniciar la cobertura, i que el 2019 l'Ajuntament en va presentar un avantprojecte: "un bon punt de partida, però que cal actualitzar", ha declarat la membra de l'executiu espanyol. L'alcaldessa ha reivindicat que el projecte és "fonamental" per unir els barris de la Riera Alta i el de Singuerlín i, a més, reduir la contaminació acústica del territori.

Dos kilòmetres de cobertura i 30 milions d'inversió

Segons el que ha declarat Sánchez, el projecte inicial contemplava el cobriment de dos kilòmetres i una inversió de 30 milions d'euros. Tot i això, ha apuntat que molt segurament serà major. El govern central iniciarà l'estudi per veure les diferents opcions possibles i, "una vegada estigui redactat", ha declarat, "es consignarà la partida pressupostària necessària".