Skip to main content

Política

Juan Carlos Segura serà el candidat de VOX per les eleccions

  • Xavi López

El partit Vox ha designat el diputat al Congrés dels Diputados Juan Carlos Segura com a candidat a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet per concórrer a les eleccions municipals, que se celebraran el proper 29 maig del 2023. La formació de l'ultradreta espanyola ha estat el darrer dels dotze partits o agrupacions que, fins ara, han decidit presentar-se als comicis en donar a conèixer el seu cap de llista.

Juan Carlos Segura, que és actualment Diputat de VOX al Congrés, on exerceix com a portaveu adjunt de les comissions de Funció pública i Política Territorial a més de ser membre de la Comissió de Transports, Mobilitat i Agenda urbana  i de la d'Afers socials i discapacitat.

Després de conèixer-se la notícia, el candidat a l'alcaldia ha manifestat que "em presento per frenar Rufián. Santa Coloma no necessita ni el separatisme ni els seus aliats els socialistes". Segura comparteix escó al Congrès amb el candidat d'Esquerra. 

El cap de llista de Vox també va indicar que "Santa Coloma necessita ordre, baixada d'impostos, feina i vivenda. Necessita VOX", ha subratllat amb èmfasi.

La nota de premsa enviada divendres passat des de Madrid no s'especifica cap membre de la llista que confeccionarà el partit ni quin es el calendari ni quines seran les activitats que té previstes fer Vox per donar a conèixer la seva candidatura.