Skip to main content

Política

Junqueras i Tardà presenten Rufián com a candidat municipal

  • Toni Salvador

ERC enllesteix la candidatura de Gabriel Rufián a les eleccions municipals de maig del 2023. Oriol Junqueras i Joan Tardà participaran diumenge 23 en la presentació oficial de l'alcaldable republicà, que es durà a terme a les 11:30 hores al parc d'Europa i la qual s'espera multitudinària. Aquest és el segon pas després que dues setmanes enrere l'assemblea del partit a Santa Coloma nomenés al diputat com a candidat, a més, per unanimitat.

Amb un peu dins la batalla electoral, aquest serà el primer acte oficial de campanya en el qual Rufián es presenta com a candidat oficial a l'alcaldia, i ho farà amb el màxim de reforços possible. La popularitat de Junqueras i Tardà serà el reclam per iniciar l'escalada del partit cap a la batalla cara a cara amb el PSC de Núria Parlon, per la qual cosa poden sortir molt reforçats de la cita.

En el nomenament del 8 d'octubre, Rufián ja va afirmar que estava disposat a "donar els millors anys de la meva vida" al projecte de "ser encara més importants en l'àrea metropolitana de Barcelona", i va realitzar una crida a tots els votants "progressistes, antifeixistes i amb valors republicans" a sumar-s'hi per acabar amb els "insans" 31 anys de majoria socialista a la ciutat.