Skip to main content

Política

Avui es celebra el Ple Municipal del mes de març

  • Josep M. Roca

Aquesta tarda, a les 18 hores, se celebrarà el Ple Ordinari de l’Ajuntament corresponent al mes de març. La sessió , que es podrà seguir en directe al propi consistori o be per streaming.

La sessió plenària té previstos 14 punts de l’ordre del dia que poden consultar-se en el web de l’Ajuntament. A darrera, hora hi haurà la possibilitat de que s’introdueixi d’urgència un 15è punt de l’ordre del dia.

En principi, cap dels punts a tractar surt fora del que es normal aprovar, però destaca el nou l’aprovació del Protocol per a la prevenció, detecció, actuació, seguiment i reparació davant situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la cessió a Gramepark de deu pisos perquè  l’Oficina Local de l’Habitatge els dediqui a lloguer social o la compra de dues finques, una d’elles Can Pata que s’expropiarà amb acord en el preu, aprofitant els diners que s’havien reservat –es va demanar un préstec- per a la compra de Can Zam, operació que encara està pendent de tancar.

A més, s'hi desenvoluparan diverses mocions que es debatran per part dels quatre grups municipals.

Els plens municipals se celebren a Santa Coloma, habitualment, el darrer dilluns de mes. 

 

 

 

Consultar-se