Skip to main content

Política

Avui nova sessió del Ple Municipal del mes de juliol

  • Sara Simonet

Aquesta tarda, a les 18 h, se celebrarà el Ple Municipal del mes de juliol. Aquest es podrà seguir tant de forma presencial a l'Ajuntament, com per streaming al canal de YouTube del consistori de la ciutat.

A l'ordre del dia destaquen temes com la proposta d'aprovació per fixar les Festes Locals de 2023, la proposta expedient de modificació de crèdit del pressupost de l'exercici 2022, o la proposta per aprovar inicialment el projecte anomenat “Projecte Executiu de la nova comissaria de la Policia Local”.

També es proposarà aprovar de l'Acord de la Mesa General de Negociació de data 13 de juliol de 2022 en relació amb l'increment de l'import de les dietes de jornada partida, la permuta de finques amb l'empresa Gramepark, SA, per a l'obtenció d'uns terrenys destinats a la construcció d'un institut d'ensenyament secundari i la segona addenda al conveni amb els Ajuntaments de Barcelona, Sant Adrià de Besòs i l'Àrea Metropolitana de Barcelona per establir el marc de col·laboració en relació amb la gestió de les Rondes de Barcelona i del tram municipal de la Gran Via Nord a partir de l'1 de gener de 2022, entre d'altres.

Es preveu que hi hagi 3 temes d'urgència que s'hauran de ratificar durant la sessió plenària.

Fotografies: Andreu Fernández