Skip to main content

Política

Santa Coloma acollirà la Cimera d'Agendes Locals de Gènere

  • Xavier López

Divendres 25 de març, Núria Parlon i el Secretari General de la Unió Iberoamericana de Municipalistes (UIM), Federico Castillo, van formalitzar l'inici del procés que permetrà la realització conjunta de la 6a Cimera Iberoamericana d'Agendes Locals de Gènere.

La cerimònia es va desenvolupar a La CIBA, on l'alcaldessa i la vicesecretària general primera de la UIM, María García Pizarro, van signar aquest vincle a través d'un conveni de treball en aliança.

L'alcaldessa de Santa Coloma va assenyalar que estan molt satisfetes com a ciutat per acollir la 6a Cimera Iberoamericana d'Agendes Locals de Gènere i va agrair a la UIM l'oportunitat, ja que és “un esdeveniment primordial per posar en valor la tasca que fan els municipis de tot el món en aquest àmbit.”

La 6a Cimera Iberoamericana d'Agendes Locals de Gènere a Santa Coloma posicionarà el municipi com el primer ajuntament d'Europa en acollir aquest esdeveniment. Ubicarà la ciutat com a referent internacional a les polítiques d'igualtat de gènere i, a la vegada, acollirà un esdeveniment que reunirà prop de 500 persones representants de ciutats, països i institucions de tot el món.