Skip to main content

Política

En marxa l'Agenda Urbana amb la visita de la ministra Sánchez

  • Xavi Chica

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), Raquel Sánchez, i David Lucas, Secretari General d'Agenda Urbana i Habitatge, han visitat avui l'Ajuntament, on han signat el conveni per al desenvolupament de l'Agenda Urbana amb l'alcaldessa Núria Parlon. 

Parlon ha qualificat l'Agenda Urbana com una "eina estratègica per a la transformació de la nostra ciutat. Aquesta firma té un valor simbòlic molt important per a nosaltres. Segur que posarem en marxa l'Agenda Urbana amb polítiques públiques transformadores amb les perspectiva feminista inclosa. L'Agenda Urbana, amb els fons Next Generation, és una oportunitat immillorable per dissenyar la Santa Coloma del futur”.

Per la seva banda la ministra Raquel Sánchez ha definit l'Agenda Urbana com "un nou contracte social amb la ciutadania que les institucions públiques estem obligades a liderar. Construir la convivència o restaurar-la quan es fa malbé, fonamentar la prosperitat des del respecte al medi ambient i crear nous espais de democràcia".

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) va atorgar el mes de novembre passat una subvenció de 250.000 euros a l'Ajuntament de Santa Coloma per a l'elaboració del projecte pilot de pla d'acció local de l'Agenda Urbana. Santa Coloma va ser una de les 9 localitats catalanes seleccionades per rebre l'ajuda dels fons europeus de recuperació, Next Generation.