Skip to main content

Política

La ultradreta reuneix 13 manifestants a Santa Coloma

  • Xavi Chica

La manifestació convocada per la ultradreta aquest dissabte 9 de febrer a Santa Coloma de Gramenet només ha reunit a 13 persones, però això no ha evitat que es visquessin algunes escenes de tensió en diversos punts del trajecte.

Els Mossos han hagut d’obrir-los pas a ells i a la furgoneta que portaven amb una megafonia molt potent pels carrers de Santa Coloma, ja que prop de 200 contramanifestants antifeixistes, alguns d’ells vinguts de fora de la ciutat, han volgut barrar el pas a la ultradreta. Ho han aconseguit a la Plaça de la Vila, on la mini-manifestació de l’extrema dreta ja no ha pogut accedir. Els contramanifestants ho han celebrat cantant “No passaran” i “Nazis fora de Santa Coloma!”.

Els Mossos han carregat amb cops de porra en diversos punts del trajecte, i s’han produït diversos llançaments de pedres i ampolles de vidre, en especial al carrer Irlanda. Una persona ferida lleu ha hagut de ser traslladada a l’hospital.

La manifestació ha provocat diversos talls de trànsit i ha cridat l’atenció de molts veïns que s’ho miraven des dels balcons o a peu de carrer.