Skip to main content

Política

Jesús Sánchez, triat com a cap de llista de Podem Gramenet

  • Xavi Chica

El colomenc Jesús Sánchez (a l'esquerra de la fotografia superior) ha estat triat com a cap de llista de Podem Gramenet en el procés de primàries que ha celebrat el partit d'esquerres a Santa Coloma aquest mes de febrer. La resta del cos de la llista el formen, per aquest ordre, Daniel Espínola, Gladys Rostan, Coral Ramírez, Héctor SoteloJavier Britos. El resultat del procés de primàries a Podem concorda amb l'ordre de la llista que ja havia anunciat En Comú Podem Santa Coloma, la coalició on quedaran integrats amb vista a les properes eleccions municipals del mes de maig. 

El cap de llista de Podem Gramenet, que anirà de número 3 en la llista definitiva dels comuns per darrere de Jonatan Fornés i Núria Larroya, planteja dos objectius clars amb vista als propers comicis. El primer d’ells, que En Comú Podem Santa Coloma obtingui més edils que els dos que actualment representen a Gent d’Esquerres en el plenari. I segon, “frenar la dreta. Després de les eleccions a Andalusia semblava que es menjarien el món però en la manifestació d’aquest passat diumenge a Madrid van punxar i tornaran a punxar en les eleccions a Santa Coloma. Lluitarem perquè això passi amb un lideratge coral i amb molt entusiasme”, afirma Jesús Sánchez.  

En el transcurs de les properes setmanes es farà un acte de presentació de la llista i del codi ètic de En Comú Podem Santa Coloma del qual també informarem a El Mirall.net.

Fotografia: Podem Gramenet.