Skip to main content

Política

Ciutadans denuncia la "manca d'ajudes" al sector de l'hostaleria

  • Xavi Chica

En una roda de premsa que va tenir lloc ahir dimecres a la tarda, Ciutadans Santa Coloma va denunciar la "manca d'ajudes" que, segons la formació taronja, està patint el sector de l'hostaleria colomenca per part del govern municipal. El cap de l'oposició, Dimas Gragera, va afirmar amb rotunditat "que a mi em faria vergonya tenir un motor de la ciutat tan abandonat com passa amb l'hostaleria actualment". 

La formació taronja demana quatre mesures d'urgència, que són "donar ajudes directes a establiments afectats, reduir els impostos i les taxes, mantenir les terrasses fins ara instal·lades de forma provisional i simplificar la burocràcia". Gragera també va afegir que el seu partit, seguint la campanya "Barri a Barri", ara farà una de nova amb el lema "Bar a Bar" per conèixer millor els problemes que afecten el sector i mostrar-los el seu suport. 

Ciutadans assegura també que ha demanat al govern dades concretes sobre el número de bars i restaurants que han tancat a Santa Coloma des de l'inici de la pandèmia, però lamenta no haver obtingut encara "cap resposta".