Skip to main content

Política

L’alcaldessa modificarà demà el cartipàs municipal

  • Josep M. Roca

Una vuitena tinència d’alcaldessa serà la novetat de la remodelació del cartipàs que signarà demà Núria Parlon. Una petita remodelació

Mireia González, fins ara responsable d’Educació, Infància i Joventut, dins l’àrea de Drets Socials i Ciutat Educadora, es convertirà en tinenta d’alcaldia assumirà les delegacions d’Esports (fins ara a l’àrea de Cultura). La vuitena tinència es dirà Ciutat Educadora, Infància, Joventut i Esports.

Amb aquest ascens, la meitat dels regidors del grup socialista –amb majoria absoluta a l’Ajuntament- tindrà una tinència d’alcaldessa i l’altra meitat tindrà delegacions com a regidors.

L’obligat relleu pel sobtat traspàs de Pedro L. Cano que ha estat substituït aquest dilluns en el ple municipal de setembre per Manuel Arrebola ha decidit l’alcaldessa a fer aquesta remodelació de carteres de meitat de mandat que feia temps tenia en ment. Amb tot, els canvis reals seran mínims.

Arrebola passa a ocupar-se de la regidoria de Promoció de Ciutat i Turisme, afegides  a altres responsabilitats dins l’àrea de Recursos Interns a on es derivarà la regidoria que portava Pedro Cano i que fins ara formava part de l’àrea de Serveis Territorials.

A Toni Atienza, que és regidor de Transports i mobilitat, se li assignarà també la regidoria de Comerç (i per tant de Mercats), quedant totes elles dins l’àrea de Territorials, on ja estaven ubicades

Petry Jiménez, tercera tinenta d’alcaldia seguirà amb Cultura, Participació Ciutadana i Memòria Històrica, perdent les competències d’Esports que fins ara tenia.

A més, hi haurà canvis en dues regidories de districte. En el primer Joan Calzado estarà acompanyat de Manuel Arrebola, mentres que Mireia González passarà al tercer junt a  Loli Andrades en seran les responsables. El Districte III és en el que Pedro Cano era regidor de districte junt Loli Andrades.