Skip to main content

Política

Finalment sí es farà l'ofrena floral de la Diada amb les entitats

  • Xavi Chica

Després de l'anunci de l'aixecament, a partir d'aquest proper divendres 10 de setembre, de les restriccions per Covid a Catalunya, permetent-se les reunions socials amb més de 10 persones i les manifestacions no estàtiques, l'Ajuntament de Santa Coloma ha fet oficial que sí se celebrarà l'acte tradicional de l'ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. 

Així doncs, aquest proper dissabte 11 de setembre a partir de les 10 hores a la Plaça de la Vila, tindrà lloc l'ofrena institucional de la corporació municipal, i mitja hora més tard, a partir de les 10.30 hores, les entitats colomenques que també ho desitgin podran participar-hi.

Les entitats han de confirmar la seva presència trucant al telèfon 93.462.40.01 o via correu electrònic al gabinet d'alcaldia. En l'acte es garantiran la seguretat i la salut de tots els participants a l'ofrena. 

Partits a l'oposició com ERC Gramenet i En Comú Podem Santa Coloma havien lamentat durant aquest matí l'anunci inicial de "la suspensió" de l'acte que havien rebut per via interna. 

També aquell mateix matí l'Assemblea Nacional Catalana a Santa Coloma (ANC-Gramenet) ha convocat diversos actes a la Plaça de la Vila per reivindicar el dret a la independència de Catalunya, que no es faran de manera simultània a l'ofrena floral.