Skip to main content

Política

El president Pere Aragonès inaugurarà el curs a l'escola Tanit

  • Xavi Chica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà oficialment el curs escolar 2021-22 el proper dilluns 13 a l'escola Tanit de Santa Coloma (10.30 hores). El president estarà acompanyat del conseller d’Educació, Josep González-Cambray, de l’alcaldessa de Santa Cokloma, Núria Parlon, i d'altres autoritats. Està previst que les tres autoritats compareguin davant els mitjans de comunicació per fer un balanç de la jornada. 

Dilluns es posa en marxa el curs escolar 2021-22 encara sota els efectes que es deriven de la pandèmia. Enguany, a Santa Coloma, hi haurà un total de 14.974 alumnes distribuïts de la següent manera: 3.022 nens i nenes a educació infantil (P3, P4 i P5), 6.741 escolars d’educació primària (de 1r a 6è), i 5.211 alumnes d’ESO.

Cal destacar que aquest curs es dona el tret de sortida al projecte Camins Escolars a la ciutat, amb l’objectiu de proporcionar a l’alumnat uns itineraris segurs i còmodes en els trajectes de casa a l’escola. S’implementaran els primers vuit camins, que són el resultat del treball amb els nens i nenes, professorat i famílies, i que suposen millores al voltant de les escoles per tal que siguin espais més segurs, sostenibles i saludables. Els primers vuit "Camins Escolars" es faran als col·legis Mercè Rodoreda, Joan Salvat Papasseit, Rosselló Pòrcel, Sant Just, Tanit, Beethoven, Les Palmeres i Sagrada Família.