Skip to main content

Esports

Marc Puigvert, fitxatge d’Industrias per la nova temporada

  • Dani Mormuz

El jugador Marc Puigvert és el primer fitxatge d’Industrias de cara a la temporada 24-25. L’ala arriba procedent del FC Barcelona i ha signat contracte fins a 2026.

Puigvert torna a Industrias després d’haver jugat en les categories de base del club, en les etapes aleví, infantil i cadet. Amb 21 anys recent complerts, el jugador ha disputat onze partits amb el Barça, sis de lliga i cinc de play-off pel títol, en els quals ha estat titular en quatre ocasions i ha anotat dos gols.

A més, la temporada anterior va arribar a jugar set partits amb el club blaugrana, en una any en que el conjunt va guanyar la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa. En la mateixa temporada, va disputar vint partits amb el filial i va marcar vuit gols.

Puigvert ha declarat que la seva incorporació a Industrias és “una oportunitat de jugar a Primera Divisió sense sortir de Catalunya, i en un club històric”. També ha subratllat que el projecte és “molt il·lusionant” i espera “contribuir al fet que l’equip continuï creixent la temporada que ve igual que l’any anterior”.

El jugador va ser presentat el passat dimecres 19 de juny al Pavelló Nou. A l'acte van assistir el president del club, Vicenç Garcia, el coordinador general, Miguel Ángel Izquierdo i l'entrenador del primer equip, Xavi Closas.