Skip to main content

Esports

El Draft Gramenet nomena una nova Junta Directiva

  • Toni Salvador

Després del final de temporada, el Draft Gramenet enceta una nova etapa. Ara dos anys enrere, el club de bàsquet colomenc feia un gir a la seva estructura esportiva amb l’entrada de Marc Roset com a director tècnic de l’entitat. I un cop finalitzat el seu segon any, qui viu un canvi d’etapa és la seva Junta Directiva.

Així, el ja expresident Domingo Rodríguez i el seu equip entreguen el testimoni a una nova plantilla on les dones guanyen un pes important, i la qual estarà liderada per Almudena Orihuela. A continuació, Leo Generoso ocuparà la vicepresidència; Marta Franco, la secretaria; M. Ángeles Pelay, la tresoreria i, finalment, Montse Matamoros, Ángel Garcia, Jose Balboa, Miquel Pérez, Juan Muñoz, Olga Torres i Ana Alcalde en seran vocals.

Un nou equip als comandaments de la gestió d’un club en ple canvi, amb una xifra creixent d’equips del planter i amb el repte de gestionar econòmicament el possible ascens a Lliga Femenina 2 del seu primer equip, que la present temporada ja s’ha estat a punt d’aconseguir.