Skip to main content

Esports

La UCA obté la 6a posició al Campionat Absolut de Catalunya

• Carlos Alcivar

La Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) ha obtingut el sisè lloc al Campionat Absolut de Catalunya 2024, amb una gran actuació de l’equip femení i masculí. El 15 i 16 de juny, l’Estadi Municipal del Congost de Manresa va acollir als atletes del club colomenc que han destacat en diverses proves, aconseguint cinc medalles d’or, dues plates i sis bronzes.

En la categoria femenina, Ericka Maseras va participar en els 100m, quedant tercera, i una esplèndida actuació als 200m li va permetre guanyar la medalla d’or.  L’atleta Marina Lamata es fa amb la plata en els 100m de tanques femení.

Finalment, l’equip femení d’Ericka Maseras, Marina Lamata, Carmen Díaz i Rosario Marqués, van competir en el relleu de 4x100m, consolidant el seu podi en primera posició .

En la prova dels 400m tanques masculí, Marc Gil i Teo Tiburcio van tenir una actuació notable, amb una medalla de plata i un altre de bronze, respectivament. En el relleu de 4x400m masculí, Adrián Díaz, Marc Gil, Teo Tiburcio i Alex Vallès, van oferir una gran competició amb el tercer lloc de l’equip masculí.

Els resultats individuals de les i els atletes de la UCA han contribuït significativament a la classificació global de l'equip, reafirmant el seu compromís i l'alt nivell de competició de la seva escola d'atletisme.

Campionat de Catalunya Sub-23

Durant les mateixes jornades del Campionat Absolut de Catalunya, la UCA va participar al Campionat de Catalunya Sub-23, també celebrat a Manresa.

Teo Tiburcio aconsegueix l’or en els 400m de tanques masculí, mentre que Marina Lamata també guanya en els 100m de tanques femení.

En els 5000m, Ruth Martí guanya la medalla de plata i Andrea Segovia obté la segona posició en els 400m tanques femení. En la categoria de disc femení, Laura Pérez obté el bronze.

Sumant a cada categoria, la UCA obté la 9a posició en el sub-23 català.