Skip to main content

Esports

El Club de Lluita de Braços triomfa al campionat d’Espanya

  • Dani Mormuz

El Club de Lluita de Braços de Santa Coloma va obtenir 11 medalles d’or, 14 de plata i 7 de bronze en el XXXII Campionat d’Espanya celebrat el passat 8 de juny al municipi de Pedro Muñoz, a Ciudad Real.

Els guanyadors de les medalles d’or van ser els següents: Andy Rodríguez, dues medalles en la categoria junior sub18; Marcos Caramés, una medalla en la categoria sub23 i una en la categoria sènior; Samuel Mesdaghi, dues medalles en la categoria sub23; Unai Tortajada, una medalla en la categoria sub23 i una en la categoria sènior; Arnau Hellín, una medalla en la categoria sènior i Carlos Águilar, dues medalles en la categoria sènior.

En segona posició, van aconseguir dues medalles de plata Sonia Miras, Luka Khugaevi i Sergio Golobart. També van guanyar una de plata els competidors Emma Pinós, Juan Antonio Miras, Martí Pinós, Marco Caramés, Unai Tortajada, Michael Miras, Matteo Bernardini i Carlos Vega.

Finalment, va aconseguir dues medalles de bronze Nora Azorín i Sergio Golobart. També van guanyar una de bronze els competidors Emma Pinós, Juan Antonio Miras i Arnau Hellín.

En el campionat, van participar uns 200 competidors provinents de tota la península, a més de les illes Balears i Canàries.