Skip to main content

Esports

Victòria colomenca al Campionat català de Frontennis

  • Alejandro Díaz

El Campionat de Catalunya de Frontennis per parelles s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Vall d’Hebron, on la dupla colomenca composta per Alberto Gargallo i Jorge Saúl ha quedat campiona ocupant el primer lloc del torneig, ja que van sortir victoriosos del seu enfrontament davant el Terrassa. 

Aquesta competició va constar d’unes semifinals celebrades el dia 15 de juny, a l’ègora olímpics Vall d’Hebron. Les semifinals de la divisió d’Honor van enfrontar a diversos equips, i en aquest escenari el CN Terrassa “A” va guanyar sobre el CN Terrassa “B” per 2 a 1. L’altre partit el va disputar l’equip de la nostra ciutat, el CP Santa Coloma contra el CN Terrassa “C”, amb victòria dels colomencs per 2-0, el primer joc amb el resultat de 15 a 10 i, el segon, 15-5. 

Les finals tant de la primera divisió com de la divisió d’Honor van ser el diumenge 16 de juny, i el CP Santa Coloma format per Gargallo i Saúl es va imposar al CN Terrassa “C” compost per Víctor Sanz i Víctor Modenes per 2 a 0, el primer joc amb un 8 a 15 i, el segon joc, amb un 11 a 15. El Club Pelotari Santa Coloma tanca amb la medalla d’or el Campionat de Catalunya i ja mira cap al futur, on l’escenari colomenc serà la seu del campionat d’Espanya.

 

Foto: Esports Santa Coloma