Skip to main content

Esports

El juvenil d’Industrias es proclama campió d’Espanya

  • Dani Mormuz

El juvenil d’Industrias ha aconseguit el títol de campió d’Espanya en la categoria sub-19, després de guanyar a Aljucer ElPozo per un resultat de 3-6. La final es va celebrar el diumenge 16 de juny a Figueruelas (Saragossa), i l’equip colomenc va aconseguir un triomf històric.

L’equip arribava a la final amb la intenció de proclamar-se com el millor equip del país, després d’haver superar el Wanapix Sala 10 per 4-5 en quarts de final i a l’UD Las Rozas per 3-1 en semifinals.

La final va estar renyida, ja que el conjunt murcià va aprofitar un desajustament defensiu al principi del partit per avançar-se en el marcador. Però els industrials van reaccionar després d’un temps mort i van ser capaços d’empatar el partit, i fins i tot remuntar abans que acabés la primera meitat.

La segona part començava amb l’avantatge d’1-2 per a Industrias, que va ser clarament superior en els minuts restants. Es va mostrar eficaç en atac i, gràcies a una sòlida defensa, l’equip va ser capaç d’encaixar quatre gols més. ElPozo ho va intentar, però les bones intervencions del porter Walter van impedir que els murcians marquessin més de dos gols.

El resultat final va ser de 3-6. Els golejadors van ser Álex Fernández, per partida doble, Marc Barriga, Adri, Molist i Jose. Amb aquesta victòria, l’equip culminava una temporada memorable i aconseguia un títol que no guanyava des de feia aproximadament vint anys.

Vicenç Garcia, president del club, va estar present al partit i a l’entrega del trofeu, per fer costat els jugadors i els tècnics en un dia tan important per a la història de l’entitat i per l’esport de la ciutat de Santa Coloma.

Els protagonistes d’aquest èxit van ser els jugadors Gerard Padrós, Aleix Molist, Julen Coleto, Jorge Andrés Ortiz, Álex Fernández, Aleix García, Miguel González, Julen Cepeda, Álex Ferrer, Adrián Walter Cabezas, Víctor Sánchez, Joel Casas, Adrián Fernández, Akim Ràfols, Jose Martínez i Marc Barriga.  El cos tècnic estava integrat per Miguel Ángel Tabares, Mario Muñoz, José Miguel Rodríguez i Alejandro Mestres.

 

Fotografies: Industriasmedia