Skip to main content

Esports

La patinadora J. Molina queda subcampiona de Catalunya

  • Carlos Alcivar

La colomenca i patinadora Judith Molina ha quedat subcampiona de Catalunya a la categoria juvenil en la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Una final en què també han participat altres vuit patinadores del Club Patí Nano i que deixen en gran valor el rendiment del club colomenc a escala territorial català.

Judith Molina ja es coronava el passat  6 d’abril com a campiona de la final comarcal de patinatge de Barcelona i continuava la seva trajectòria esportiva en la Final Nacional JEEC celebrada aquest 6 de juny en el Club Esportiu el Vendrell. El club colomenc recorda amb nostàlgia les primeres passes de Judith Molina com a patinadora seva des dels cinc anys, ara subcampiona absoluta del juvenil de patinatge.

La Final Nacional JEEC reuneix més de 7.000 esportistes de tota Catalunya. I és que la final catalana de patinatge no va ser gens fàcil. El nivell juvenil és molt alt, amb dues jornades plenes d’emoció. El Club Patí Nano reconeix el gran treball que hi ha darrere, tant dins com fora de la pista.

Un equip d’estrelles

Les patinadores del Club Patí Nano van anar classificades a la final nacional de Catalunya en representació del CE Barcelonès Nord. Menció especial per Carla Vázquez, Paula Herraiz, Melani Chorrero, Carla León, Lucía Rodríguez, Nerea Reina, Lucía Mateo i Aina Cid, que també s’esforçaren en la final catalana del Club Esportiu el Vendrell.

El Club Patí Nano es mostra content de les exhibicions de les seves patinadores estelars i remarquen  l’orgull que senten per l’equip colomenc, amb gran expectativa a les pròximes competicions que afronti el Club Patí Nano.