Skip to main content

Esports

El colomenc Felix Peiró campió d’Espanya de full contact

  • Alejandro Díaz

El colomenc Felix Peiró ha obtingut aquest cap de setmana a Guadalajara l'or en el campionat d'Espanya de full-contact a la categoria de -67kg, representant a la selecció catalana. Encara que Peiró és un lluitador professional de Kickboxing i k1, li van proposar participar-hi a la competició de full-contact, i es va preparar un mes abans per ajustar-se a les regles que aquesta disciplina demana.


El campionat d'Espanya va reunir a uns 800 esportistes representants de les diverses seleccions arreu del país. Peiró va combatre dues vegades, després dels controls de pesatge que s'han realitzat per certificar que no n'hi ha desigualtats, i el diumenge va disputar la final on va classificar-se com a campió.


Aquesta és la primera vegada que Felix lluita a la disciplina de full-contact, abans només ho havia fet a kickboxing (que és una variant del full-contact, però amb certes diferències), on ha estat cinc vegades campió de Catalunya amateur i, a més, el seu palmarès deixa 3 combats realitzats professionalment amb 3 victòries. El lluitador Omar Bellebna també s'ha fet amb l'or de campió d'Espanya de kickboxing en la categoria d'amateur júnior -57 kg. Aquest jove del barri de Les Oliveres, completa així una temporada en la qual també ha estat guanyador del campionat de Catalunya.