Skip to main content

Esports

La UCA triomfa al Campionat de Catalunya Màster

  • Alejandro Díaz

El Campionat de Catalunya Màster Individual s’ha celebrat el passat 2 de juny a Sabadell, concretament al Estadi Municipal Josep Molins. L’esdeveniment es va preparar a l’aire lliure, i l’organització ha estat a càrrec de dues entitats principals, com són la Federació Catalana d’Atletisme i la Joventut Atlètica de Sabadell.  

En aquesta competició, la Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) s’ha endut a casa un triomf sense dubtes. En total, els atletes que han competit han aconseguit quinze medalles d’or, vuit medalles d’argent i, a més, 4 medalles de bronze.

Les categories del campionat s’han dividit per gèneres, masculines per una banda i femenines per altre. Entre les disciplines a les que els atletes es podien presentar per a competir, es trobaven: cursa de metres llisos, martell, martell pesat, disc, cursa de tanques, perxa, pes, triple salt o javelina, entre d’altres modalitats.  

Amb tots aquests guardons, la UCA torna a Santa Coloma sent una vegada més un referent en l’atletisme i un exemple d’equip  en aquest esport.

 

Fotografia: Esports Gramenet