Skip to main content

Esports

El Pavelló Nou acull la Copa Catalana 2024 de Karate Kyokushin

  • Carlos Alcivar

La Copa Catalana 2024 de Karate Kyokushin, celebrada al Pavelló Nou de la ciutat, ha estat un èxit rotund en participació, organització i assistència, en paraules de la Fundació Esportiva Grama. La secció de Karate de la FE Grama, dirigida per Lee Redondo, va obtenir uns resultats excel·lents amb més de 50 premiats per la Fundació.

Durant tota la tarda de dissabte, els combats i exhibicions van captivar l'atenció del públic, que va poder adquirir samarretes commemoratives a l'entrada del recinte. L'esdeveniment va comptar amb la presència de figures destacades, com el Shihan Ramón Bustinduy, president del tribunal, que va presidir la taula central durant tot el campionat.

També hi va ser present la Shihan Inma Márquez, presidenta d'IKO España, el president de la FE Grama, Antonio Morales i el comentarista de l'acte, Xavier Andreu.

Diversos membres del consistori van assistir. Van ser vistos el primer tinent d’alcaldia, Esteve Serrano; la setena tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Cultura, Esports i LGTBI, Sara Martínez; el regidor d’Esports, Dani Salgado; el regidor de Comerç i Turisme, Manuel Arrebola;  la regidora i presidenta d’ERC a Santa Coloma, Gemma Español, el regidor de Via Pública, Transports i Mobilitat, Toni Atienza i, el regidor d’Habitatge, Medi Ambient i Protecció Animal, Álvaro Rodilla.

Fotos: Fundació Esportiva Grama i Kike Serrano