Skip to main content

Esports

Triomf del Deportivo Marin al Campionat de Catalunya d'Hapkido

  • Carlos Alcivar

El Deportivo Marin ho torna a fer. Amb l'esforç i dedicació dels seus alumnes, el club d'hapkido colomenc ha guanyat tretze medalles d'or, nou plates i dos bronzes repartides en els seus alumnes durant el Campionat de Catalunya d'Hapkido d'enguany celebrat el 3 de juny.

L'esforç de l'equip infantil menor de quinze anys ha aconseguit la primera i segona posició, respectivament. L'or l'ha aconseguit el grup d'Aina Buscà, Carolina Alonso, José Cortés, Lucía Perales, Marc Rayo, Roger Vera i Yerai Pulido. Mentre que la plata l'obtenen Alexia Navarro, Bruno García, Francisco Díaz, Mario Jiménez i Paula Fernández. Un podi que han assegurat els dos equips infantils.

A la categoria de parelles júnior, Berta Córdoba i Ainara Pulido s'encarreguen d'obtenir la segona posició. Sumant els dos bronzes de la parella sènior de Diana Rojas i Iona Zurriel. La gran actuació de Daniel Bote, Daniel Moreno i Daniel Trias permet al Deportivo Marin aconseguir l'or en la categoria sènior de trios, amb una gran exhibició d'hapkido.

Sergio Manuel Prieto i Óscar Yelamos guanyen l'or a la categoria màster. El president del club, Jordi Villena, obté la plata en la categoria de cinturó negre, mentre que Irene Buscà, vigent campiona nacional, aconsegueix l'or un altre cop.

Reptes futurs

El Campionat Nacional d'Hapkido torna el pròxim novembre al Pavelló San Pablo (Sevilla). L'equip del club es mostra content i expectant la competició per reafirmar els mesos de preparació prèvia que realitzen els defensors d'aquest art marcial.

Jordi Villena, president del Deportivo Marin, posa els ulls en el Campionat Mundial d'Hapkido, encara per confirmar quan es farà i on. "És la primera vegada que participo en aquest campionat. Fa molt de temps que em preparo per l'ocasió", afirma el president del club marcial.