Skip to main content

Esports

Natació Gramenet guanya vuit medalles a Andorra

  • Carlos Alcivar

El Club i Associació Natació Gramenet ha participat per segon cop en l’Open Andbank de natació celebrat a Andorra. Les grans actuacions dels seus 13 competidors li han permès guanyar un or, dues plates i cinc bronzes en les categories de benjamí, aleví i júnior.

La competició andorrana acull a diversos clubs i federacions catalans i d’altres territoris nacionals i internacionals. El gran guanyador de la categoria benjamí ha sigut Víctor Díaz, de deu anys, qui ha aconseguit sumar la major quantitat de punts com a tercer classificat en 50 metres d’esquena i 50 metres de lliure.

La colomenca Paula Burgos obté la tercera posició en els 200 metres lliures i guanya el bronze en la categoria Júnior femení, mentre que Jan Romero aconsegueix també el bronze en Júnior masculí, amb la tercera posició en 50 metres de papallona.

La nedadora Lola Barbero es fa amb la segona posició dels 400 metres lliures i Guillem Barbero en els 200 metres de Papallona. Tot i això, el club de Natació Gramenet suma vuit medalles en total i es prepara per les següents competicions.

El club colomenc valora en positiu les classificacions obtingudes en l’Open Andbank i se centra en el rànquing dels 64 millors nedadors i nedadores benjamines i prebenjamines amb la Final Territorial de Catalunya i la Final Nacional a Ciutat Real.

Fotos: Natació Gramenet