Skip to main content

Esports

Nadalenca i Correm per Bruno recapten més de 14 mil euros

  • Carlos Alcivar

El passat 24 de gener, a la sala de plens de l’Ajuntament, l’alcaldia i l’equip de govern va fer entrega de dos xecs amb un valor conjunt de 14.500 euros per les curses solidàries de Correm per Bruno, del 16 al 23 de desembre, i la Nadalenca, realitzada  el mateix 16 de desembre de 2023.

L’Ajuntament va fer primer l’entrega a Bruno i la seva família, amb els membres de Running Vigia, d’un xec valorat en 2.000 euros per fer front a la seva operació de Miotenofasciotomia. L’ajuda dels participants de la 4ª prova de la Lliga Cebnord i els voluntaris han sigut importants per la recaptació de diners.

Una lluita contra la malaltia Pelizaeus-Merzbacher (PMD), que afecta el sistema nerviós i a la mobilitat del cos, però que no impedeix el somriure i el coratge de Bruno per continuar avançant i participant en les curses solidàries adaptades.

El segon lliurament va ser per la cursa dels elfs i elfes, La Nadalenca, amb un valor de 12.500 euros i que van en benefici per la campanya de la Creu Roja del Barcelonès Nord Cap nen sense joguina. Un èxit de la campanya solidària, amb més de 2.500 participants, perquè els nens i nenes puguin jugar amb joguines.