Skip to main content

Esports

Inscripcions obertes per la Mitja Marató i la cursa de 10 km

  • Carlos Alcivar

La onzena edició de la Mitja Marató Colomenca de la Unió Colomenca d’Atletisme (UCA)  obre el termini d’inscripcions per apuntar-se fins a l’1 de febrer o quan quedin exhaurides els 1.600 dorsals disponibles. La cursa se celebrarà el diumenge 4 de febrer,  a les pistes d’atletisme Antonio Amorós. També la cursa de 10 kilòmetres de Santa Coloma.

El preu per participar en la Mitja Marató és de 20 euros (2 euros més per xip lloguer) i 15 euros per la cursa de 10 km (2 euros més per xip lloguer). Un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme i que comptarà amb el suport de 150 voluntaris i voluntàries.

El tret de sortida de la Mitja Marató Colomenca i la cursa de 10 kilòmetres serà conjunta,  a les 9 hores. La cursa de 10 km es bifurcarà de la Mitja Marató en la carretera de la Roca i tornarà a les pistes d’atletisme, mentre que la Mitja Marató de 21 km anirà més enllà del Pont de Montcada i tornarà també al camp Antonio Amorós.

La recollida de dorsals començarà el 3 de febrer, a les pistes d’atletisme Antonio Amorós, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. En cas de no poder-hi anar també es podrà recollir el dia de la cursa, a partir de les 7 del matí i abans que comenci la sortida.

Al finalitzar la Mitjà Marató, hi haurà l’avituallament tradicional, serveis de bar, massatges i dutxes per qui ho necessiti.

Investigació del trastorn CTNNB1

Una jornada benèfica, organitzada per la UCA i amb la col·laboració de l’associació CTNNB1 Espanya i Sabatilles Solidàries. Tots els diners recaptats de les curses aniran a la investigació del trastorn CTNNB1, que afecta el desenvolupament neuronal i que es dona a un infant d’entre 50.000 arreu del món.

 Es tracta d’una alteració del cromosoma 3p221 del gen CTNNB1, nom de la mateixa associació solidària.

Cartell: Unió Colomenca d’Atletisme (UCA)