Skip to main content

Esports

La Grama tancarà la primera volta contra el Castelldefels

  • Carlos Alcivar

La FE Grama s’enfrontarà demà  21 de gener contra la UE Castelldefels.  Es tracta de l’última jornada de la primera volta de partits de la lliga de Tercera RFEF. La Grama tanca l’equador de la competició a casa, en el Nou Municipal, a les 11:45 hores.

La Grama porta dues derrotes seguides en els darrers minuts de partit. Les derrotes contra el CP Sant Cristóbal (1-2) i FC Badalona (2-1) han trencat la ratxa de victòries que portava la Grama a finals del 2023.

Josep Sicart, director esportiu de la Grama ha valorat la situació de l’equip durant les primeres disset jornades. “L’inici de la Grama en la primera volta de partits ha estat complicat, amb la construcció d’un nou equip” declara el director esportiu que contrasta amb les darreres jornades de la Grama, amb “una reacció per part de l’equip”.

Les sensacions des de l’equip són positives .“En general estem contents, veiem que l’equip va creixent i millorant”, narra Sicart. L’objectiu principal de la Grama és formar un equip per créixer i guanyar partits. L’esquema de Sicart continua amb la voluntat d’acabar la temporada en posicions de lluita per l’ascens.

El partit contra la UE Castelldefels serà decisiu. L’equip castelldefelenc, últim a la classificació, ve de guanyar contra la Pobla Mafumet, amb un marcador de 2-0. Els homes de Solivella volen aconseguir la seva primera victòria de l’any al Nou Municipal

Fotos: Fundació Esportiva Grama