Skip to main content

Esports

Partit solidari de la Grama per les festes del Raval i Riu sud

  • Carlos Alcivar

La FE Grama rep al CE L’Hospitalet, colíder de la Lliga de Tercera RFEF, per la jornada divuit, demà 28 de gener. Un enfrontament al Nou Municipal, a les 11:45 hores i que tots els diners recaptats aniran destinats a les activitats infantils de les festes de barri del Raval i Riu Sud.

L’entrada general costarà 10 euros, mentre que els colomencs acreditats amb DNI tindran un preu de cinc euros per veure el partit. L’Hospi visita Santa Coloma, després de perdre per 3-0 contra la Pobla Mafumet. La tercera derrota de la temporada pel conjunt de Joan Sánchez.

Es tracta del primer partit de la segona volta de la temporada. L’Hospitalet és colíder amb la UE Olot, amb 38 punts cadascun a la taula. En el seu inici de temporada, la Grama va perdre al Camp Municipal de l’Hospitalet de Llobregat, amb un marcador de 3-0.

Mentre que L’Hospi va perdre a la jornada disset, la Grama ha empatat en el seu darrer partit contra la UE Castelldefels (0-0). El conjunt de Jose Solivelles té la possessió i el bon joc als peus dels seus jugadors. Només falta crear les ocasions de gol.

Demà diumenge serà un partit interessant, a més de la recaptació solidària en taquilla.

Fotos: Fundació Esportiva Grama