Skip to main content

Esports

Industrias es desplaça fins a Valdepeñas en busca dels tres punts

  • Carlos Alcivar

Industrias jugarà demà, 15 de novembre, per la jornada onze de la Primera Divisió de Futbol Sala contra el Viña Albali Valdepeñas, en el Virgen de la Cabeza (Ciutat Real), a les 21 hores. Industrias busca la redempció després de l’últim partit jugat contra el FC Barcelona (3-4). Industrias vol la victòria en el seu següent partit.

Industrias, onzè a la taula classificatòria, en els darrers tres partits contra el Valdepeña té un bagatge d’una victòria i dues derrotes. El club manxec, en aquesta temporada, ha sumat 10 punts, una posició avall d’Industrias, que només té 11 punts a la classificació.  El Valdepeña ve de perdre com a visitant contra ATP Iluminación Tudelano RIBERA NAVARRA amb un marcador de 6-2.

Industrias portava una bona ratxa de dues victòries fins al derbi del 10 de novembre contra el Barça. Ara, el conjunt de Xavi Closas busca passar pàgina i continuar emportant-se els tres punts de partit.

Una setmana exigent, ja que el dissabte juga també contra el FS Noia Portus Apostoli. Per la següent setmana,  Industrias s’estrena a la Copa del Rei contra el O Parrulo Ferrol FS, a les 20:30 hores.

Fotos: Industriasmedia