Skip to main content

Esports

Irene Buscà, nova campiona nacional d’hapkido 2023

  • Carlos Alcivar

El Club Deportivo Marin suma un gran palmarès a les seves vitrines. El club colomenc ha participat en el Campionat d’Espanya d’Hapkido 2023, celebrat el 4 de novembre a Sevilla, en el Pavelló San Pablo. Irene Buscà, medalla d’or en la categoria sènior individual, continua la seva ratxa de podis. Campiona d’hapkido de Catalunya després de ser mare, ara es converteix en campiona nacional a Sevilla.

El club ha quedat segon dins del torneig, en els resultats territorials amb la Federació Catalana. El Deportivo Marin ha aconseguit cinc medalles d’or i nou medalles de plata, en total, en les diferents categories individuals, parelles, trios i l’equip infantil del club. Una gran exhibició del club colomenc d’hapkido al nacional d’aquesta art marcial.

En la categoria cadet individual, Ainara Pulido és la nova campiona d’Espanya d’hapkido. En la categoria sènior de parelles, Lucía Gómez i Rebeca Vares són subcampiones nacionals del torneig d’hapkido.

En la categoria sènior de trios, Daniel Trias, Daniel Moreno i Daniel Bote han obtingut la medalla d’or amb una gran exhibició. D’altra banda, els petits del Deportivo Marin també són subcampions. L’equip infantil ha aconseguit set medalles de plata repartides en Aina Buscà, Marc Rayo, Yeray Pulido, José Cortés, Lucía Perales, Carolina Alonso i Roger Vera.

Foto: Deportivo Marin