Skip to main content

Esports

La Grama es prepara per rebre demà al Vilafranca

  • Carlos Alcivar

La FE Grama es prepara per rebre en la desena jornada de lliga de Tercera RFEF del Grup V al FC Vilafranca. Un partit que la Grama jugarà a casa, en el Nou Camp Municipal, i que intentarà emportar-se els tres punts i mantenir una bona ratxa de partits. L’enfrontament entre els dos equips serà a les 11:45 hores.

La Grama ve de guanyar un partit emocionant contra l’Escala amb un marcador de 2-3. A casa, la Grama només ha guanyat al Mollerussa i ha aconseguit un empat contra l’AE Prat. Aquest diumenge, l’equip de Jose Solivelles pot obtenir la seva segona victòria local i alçar-se més enfortida per les següents jornades.

El Vilafranca, amb la catorzena posició a la taula,  també ha guanyat el seu darrer partit contra la Pobla Mafumet (0-2). La Grama, desena en la classificació, en els cinc últims partits contra el Vilafranca ha guanyat en quatre ocasions diferents i només hi ha hagut un empat. Queda per veure si l’historial entre la Grama i el Vilafranca continua en victòries pel conjunt colomenc.

La Grama ha fet públic també la baixa de Killian Valverde. El club li agraeix el seu treball a l’equip i li desitja un bon futur.

Fotos: Fundació Esportiva Grama