Skip to main content

Esports

La Grama vol continuar la ratxa contra la Montañesa

  • Carlos Alcivar

La FE Grama jugarà demà, a les 12 hores, contra el CF Montañesa per l’onzena jornada de lliga de Tercera RFEF del Grup V. La Grama es troba en un bon moment en la temporada, ja que l’equip colomenc porta dues victòries consecutives. El partit es disputarà en el Camp Municipal de Nou Barris.  

El Montañesa, a diferència de la Grama, porta dos empats consecutius amb un marcador sense gols, contra el CF Peralada (0-0) i el CF Pobla Mafumet (0-0). La Grama, desena en la classificació, lluitarà contra el sisè de la taula. El Montañesa suma 16 punts amb quatre victòries, quatre empats i dues derrotes.

El conjunt de Jose Solivelles ha de continuar aquesta ratxa de victòries i aconseguir un cinquè triomf més. Amb 14 punts, la Grama vol lluitar per pujar en la classificatòria.

Fase nacional de la Selecció Copa Regions UEFA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha publicat la llista de jugadors convocats per la preparació de l’equip de Catalunya per la fase nacional de la Selecció Copa Regions de la UEFA. L'entrenament serà en el Complex Esportiu Municipal Olímpia (Sabadell), a les 20 hores. En aquesta llista s'ha convocat a dos jugadors de la FE Grama, Guillem Trilla i Roger García. També al colomenc Arnau Roca, jugador del CF Badalona i Guillem Escarrabill, ex de la Grama que juga actualment a la UE Tona.

Fotos: Fundació Esportiva Grama