Skip to main content

Esports

Diumenge es lluita contra el càncer en la Cursa per la Vida

  • Xavi López

El proper diumenge 22 d’octubre, a les 10:30h, el parc de Can Zam acollirà la XIX Cursa i Caminada per la Vida, organitzada per l’Associació Contra el Càncer amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma. La cursa, amb sortida i arribada a Can Zam, abraça un recorregut urbà de 5 km, amb una duració màxima de 90 minuts, destinat tant a corredors com a caminants. La jornada serà una experiència solidària, oberta a tothom i especialment adreçada a les famílies. El termini per inscriure’s va acabar ahir.

Recollida de samarretes i dorsal

Els participants hauran de recollir la samarreta i el dorsal en diferents punts i dates: avui 20 d’octubre, de 17 a 20 h, i el 21 d’octubre, de 10 a 13 h, al Centre Cívic Riu. A més, també es podrà fer aquesta recollida el mateix dia de la cursa, el 22 d’octubre, al parc de Can Zam abans de l'inici de l'esdeveniment.

Activitats durant la jornada

Amb l'objectiu de dinamitzar la matinal, diverses entitats de Santa Coloma han preparat activitats lúdiques, com música amb DJ Toni, batukada i malabars amb els Dimonis de Santa Coloma, catifa solidària a càrrec de l’Associació de Catifaires de Santa Coloma, i música en el recorregut de la cursa en col·laboració amb l’Associació de Músics. També hi haurà espectacles de pallassos, taller de pinta cares amb Naara Make Up i dues masterclass de ball de Zumba i Salsa i Batxata.

Col·labora com a voluntari

A més de córrer o caminar, es brinda l'oportunitat de col·laborar com a voluntari en l'organització de l'esdeveniment. Les persones interessades poden contactar amb el Punt del Voluntariat de Santa Coloma trucant al 646 058 979 o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'inscripció també es pot fer a través de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.