Skip to main content

Esports

La Grama busca el gol i la victòria contra la UE Tona

  • Carlos Alcivar

La FE Grama jugarà demà diumenge 22 d’octubre contra Fundació Unió Esportiva Tona. L’equip colomenc viatjarà per la setena jornada de la lliga de Tercera RFEF del Grup V. El partit es durà a terme en el Camp municipal de Tona (Vic), a les 11:45 hores.

La UE Tona ve d’empatar en el seu darrer partit contra la Pobla Mafumet amb un marcador d’1-1.  Amb tres victòries, dos empats i una derrota, la UE Tona és tercera en la classificació de lliga. El conjunt de Jose Solivelles haurà de millorar la sequera de gols i afilar la davantera després de l’última derrota a casa contra el Reus Reddis per 0-1.

En la classificació, la Grama és dotzè en la classificació amb set punts. Durant la temporada passada, l’historial de partits de la Grama contra la UE Tona va ser de dues derrotes consecutives. El diumenge es veurà si la FE Grama podrà sumar tres punts més i redimir-se contra la UE Tona.  

El Juvenil de la Grama a la FCF TV

L'equip Juvenil  de la FE Grama jugarà el mateix 22 d'octubre contra el FC Barcelona B, per la sexta jornada de la Lliga Nacional Juvenil. El partit serà retransmès en directe a la FCF TV, la televisió de la Federació Catalana de Futbol, a les 11:45 hores. El FC Barcelona visita el Nou Municipal per combatre la Grama, qui no ha tingut un començament regular a la competició.

Els blaugranes van primers en lliga i invictes amb 15 punts, mentre que l'equip de Pol Font compta amb només una victòria, un empat i tres derrotes. El Juvenil de la Grama ha de remuntar la ratxa de derrotes contundents que ha tingut contra Europa (0-4) i Gimnàstic Manresa (4-1).