Skip to main content

Esports

La FE Grama té els gols lesionats i perd a casa amb el Reus

  • Josep M. Roca

El tècnic Jose Solivelles va ser prou clar a Grama TV després de la derrota a casa contra el Reus Reddis: "no tenim la sort ni el talent" per fer gols. L'equip acabava de perdre 0-1 pel conjunt reusenc malgrat gaudir de mitja dotzena llarga d'oportunitats malbaratades pel pal, pel travesser, pel porter, per la defensa forastera sota pals i per l'escàs encert dels atacants.

La Grama, malgrat jugar amb un home més la darrera mitja hora per l'expulsió de Benito, un dels puntals dels roig-i-negres, tot i les ocasions que generava, donava poca sensació de ser capaç de capgirar el resultat. L'equip colomenc no va estar bé, però sí que va ser mereixedor a un millor resultat. L'expulsió del jugador reusenc possiblement era rigorosa, va veure la segona groga perquè va servir una falta quan havia demanat passes i l'àrbitre no havia xiulat, però el reglament està per complir-lo.

Amb un home menys, el Reus Reddis va patir i molt i va demostrar per què la seva defensa és de les millors del grup. Ha encaixat només dos gols en sis partits. Només L'Hospitalet, que n'ha rebut només 1, és millor.

Manca aprofitar les ocasions i contra el Reus el gol estava lesionat. Elhadji, el davanter centre trencador fitxat per solucionar aquest problema torna a estar lesionat, probablement tres setmanes més, i només ha jugat uns pocs minuts a La Ràpita. Civil, reforç de luxe, encara no ha debutat i Roger García, home amb gol contrastat, va ser baixa de darrera hora quan ja estava inscrit a l'acta.

"Killian Villaverde", va dir Solivelles, "no és un golejador i no en tenim; però el cert és que hauríem d'estar més encertat". El Reus va aprofitar l'avinentesa. Amb un equip endreçar, amb una proposta ordenada, treballada i poc brillant, malgrat algunes individualitats, en va tenir prou en defensar bé per endur-se els tres punts.

A la FE Grama li queda la preocupació de trobar (o recuperar gol), perquè amb 4 gols en 6 partits, els números són de patiment en la competició.