Skip to main content

Esports

La FE Grama visitarà la UE Rapitenca en el cinquè partit de lliga

  • Carlos Alcivar

La FE Grama visitarà l'Estadi Municipal de La Devesa (Sant Carles de la Ràpita, Tarragona), contra la UE Rapitenca, per la cinquena jornada de la Lliga de Tercera RFEF del Grup V. El partit es durà a terme el pròxim 8 d'octubre, a les 12h.

La UE Rapitenca ha encadenat quatre derrotes seguides en la competició de la territorial catalana, essent la darrera posició de la taula i, amb un total de zero punts. El conjunt de Jose Solivelles té l'oportunitat de continuar la ratxa de derrotes de la Rapitenca i sumar tres punts més, i així guanyar moral en aquest començament de lliga.

En el darrer partit de lliga, la FE Grama va empatar a casa contra l'AE Prat (1-1). Amb només quatre punts, la Grama suma un empat, una victòria i dues derrotes. En les estadístiques, a la UE Rapitenca li han encaixat set gols en quatre jornades i n'ha marcat dos, mentre que la Grama en suma sis gols en contra i tres a favor.

El davanter de la Grama, Elhadji Bandeh, s'ha incorporat als entrenaments amb els seus companys d'equip. Queda per veure si Elhadji jugarà o no aquest diumenge a Sant Carles de la Ràpita.

La UE Rapitenca ha perdut en les passades jornades contra el CF Vilafranca (0-1), el CF Montañesa (2-1), CF Peralada (0-2) i el CF Pobla Mafumet (2-1). El partit contra la Grama serà un punt de moral disputat entre els dos equips.