Skip to main content

Esports

Tres punts satisfactoris per pujar la moral de la Grama

  • Carlos Alcivar

La FE Grama va disputar la seva cinquena jornada de lliga de Tercera RFEF del Grup V amb una victòria per la mínima (0-1) contra la UE Rapitenca, en el camp municipal dels tarragonins. El protagonista de l'únic gol del partit, que li va permetre a la Grama sumar tres punts més, va ser Juan Carlos, central de l'equip colomenc, amb un cop de cap en el minut 80'.

Durant la primera part contra la UE Rapitenca , el conjunt de Jose Solivelles va tenir diverses ocasions per marcar a la porteria rival. En els primers vint minuts, la Grama va tenir fins a cinc ocasions bones, amb Killian i Roger Peris creant perill a la defensa tarragonina. De fet, l'altre protagonista del partit va ser Dan Reverte, el porter de la Rapitenca, amb parades que van dificultar el gol de la Grama.

La segona part va començar i la Grama continuava pressionant, anant cap a la pilota. Al minut 51', Iván Julián va tenir una ocasió molt clara que va parar el porter Dan, de la Rapitenca. Al minut 62', Jose Solivelles va decidir canviar a Angel i Peris per Palomeque i Elhadji, que debutava per primer cop amb la Grama amb el dorsal número 9. Tretze minuts després, Álvaro Martí entrava al camp en substitució de Roger García.

Quinze minuts intensos quedaven per finalitzar el partit i el marcador encara estava sense estrenar (0-0). En el minut 80', una centrada lateral a l'àrea rival va permetre a Juan Carlos marcar l'únic gol del partit.

La Grama suma tres punts i puja a la dècima posició de la classificació. Set punts en total que pugen la moral de la Grama, però que encara ha de treballar per escalar en la lliga de tercera RFEF. També destaca el debut d'Elhadji, "encara lluny de la seva millor versió", segons Jose Solivelles, però que a poc a poc anirà recuperant el nivell.

"Cada partit és una final", declara Juan Carlos, autor del gol de la Grama. "Ens mereixíem la victòria". Juan Carlos destaca també que els primers partits han sigut complicats amb el nou equip i tot el treball en procés que genera. "L'equip ha de treballar encara".

Jose Solivelles, en acabar el partit, explica que el rendiment de la Grama en el primer temps "ha sigut molt bo". La segona part ha costat una mica més, però el control de la Grama era notori. Al final, l'entrenador de la Grama testifica que estan treballant en la millora d'aquest equip,"sabem que ho estem construint, sabem cap a on volem arribar".

El pròxim partit de la Grama serà contra el CF Reus, en el Nou Municipal, a les 11:45 hores.

Fotos: Fundació Esportiva Grama