Skip to main content

Esports

11a Marxa solidària pel Dia de la Salut Mental en el riu Besòs

  • Marina Tovar

El dissabte 7 d'octubre el Fòrum Salut Mental i Addiccions celebra el Dia Mundial de la Salut Mental al Parc Fluvial del Besòs. Se celebrarà una jornada oberta a tothom per visibilitzar, integrar, desestigmatitzar i reivindicar la defensa dels drets de persones amb problemàtiques de salut mental. Dins de les activitats es durà a terme la 11ª Marxa per la Salut Mental. 

Aquesta Marxa començarà a les 10:00 en el mural del Parc Fluvial del Besòs (sota pont B20), i serà en un circuit circular fins al pont del ferrocarril de Sant Adrià. Els participants han d'inscriure's abans, ho poden fer a la web del Fòrum de Salut Mental o a diversos punts presencials de la ciutat, amb la inscripció es regala una samarreta i un esmorzar. El cost per participar (10 euros) serveix per donar diners per finançar altres activitats d'esports integratius on es treballa la millora de la salut mental. 

La Marxa està emmarcada en dues activitats més que es faran a la jornada. A les 9.30 hores, hi haurà l'acte inaugural, amb representants de la Generalitat, el nostre Ajuntament i l'alcaldessa de Sant Adrià. En finalitzar, els usuaris del Fòrum llegrian un manifest. Després de la Marxa, es rebrà als participants amb una festa final plena de música, ball i zumba, oberta a tothom.